Thuis

Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Werd Plastic Co. van Xiantaolingyang, Ltd opgericht in 2005, en wordt gevestigd op de Industriezone van Hewan van de stad met geschikt vervoer. Onze producten bezetten groot marktaandeel niet alleen in China, maar ook in Zuidoost-Azië, Europa en andere landen en regio's. De activa van ons bedrijf zijn meer dan vijf miljoen Yuans. Wij hebben 10.000 vierkante meter manufactory gebied en rond 500 werknemers. Wij bestaan uit afgietsel, hitteinsnijding, en de workshops van de hittecombinatie.

 

Wij zijn zeker om ons als een perfecte organisatie te introduceren, die sterke technische kracht, geavanceerd productiemateriaal, perfect kwaliteitsborgingsysteem, en de uitstekende dienst heeft.

 

Wij baseren ons bij het strenge wetenschappelijke beheer. Het is overtuigd dat de kwaliteit van de overleving en de reputatie van productenaanwinsten ontwikkeling waarborgt. Wij hebben sterk aantal arbeidskrachten die verbreden waargenomen, open gelet op zijn, pragmatisch, bereidend en innovatief. Gebaseerd op de binnenlandse en overzee markten, streven wij ernaar om de niet-geweven plastic groter en sterkere industrie op te bouwen.

 

Ons bedrijf bezit prima producten en de goede naverkoopdienst. Wij zullen het ondernemingsbegrip van „productie uitstekende producten blijven aanhangen om het beter leven voor mensheid“ te maken. Wij hopen om handen met binnenlandse en overzee te houden klanten om een betere toekomst tot stand te brengen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Bedrijfgeschiedenis

 

Het kleine stadium van de Familieworkshop

In Mei 2003, begon Mej. Bie Ling zaken van het veroorzaken van beschikbare plastic schoendekking met aanvang gevonden 35,000RMB. En de workshop was 100 vierkante meters op de eerste verdieping van een privé huis. Er waren 8 werknemers en 20 machines.

In 2004, met de steun van de lokale dorpscommissie, bouwt Mej. Bie Ling een nieuwe workshop die 350 vierkante meters was. Vanaf dat moment, begon de workshop uit het privé huis. Er waren 30 werknemers. En de hoeveelheid van machine steeg tot 50.

 

Corporatisering van het ontwikkelingsstadium

In Augustus 2005, dat was trad een zeer belangrijke periode als M. Hu Jianguo toe. Mej. Bie Ling deelde 50% van haar aandelen met M. Hu. En vanaf toen, Plastic die Co. van Xiantao Lingyang, Ltd met aanvankelijke gevonden 500,000RMB wordt gevestigd. Tussentijd, met de steun van de overheid, bouwt het bedrijf een nieuwe fabriek in Xiantao-Stad, die een gebied van 1,500square-meters behandelde. En het de bouwgebied was 800 vierkante meters met twee workshops. Met 100 arbeiders, waren er 100 machines en één gegoten filmmateriaal. Al film voor het veroorzaken van plastic schoendekking werd gemaakt door het materiaal van de gietvormfilm, kopend geen film van andere fabriek, die de fabriek met groot voordeel maakte om de kwaliteit van film te controleren en met lage prijs.

In 2006, Plastic Co. van Xiantao Lingyang, vond Ltd een sub-fabriek in Dafu-dorp. De Dafu-sub-fabriek was 400 vierkante meters met 50 machines van de schoendekking en 70 werknemers.

In 2007, heeft het bedrijf een ander materiaal van de gietvormfilm. Het zelfde jaar, breidt de Dafu-sub-fabriek zijn workshop aan 4000 vierkante meters uit. En het lid van arbeiders steeg tot 100 mensen.

In 2008, heeft het bedrijf een zware slag. Een vuurzee veroorzaakte zwaar verlies aan het bedrijf. De belangrijkste fabriek in Xiantao-stad brandde het pakhuis en de workshops. De grondstoffen werden gebrand en het twee gegoten filmmateriaal werd vernietigd. De goederen van twee klanten werden gebrand. verhoogde de levering de goederen aan de klanten op tijd, daar machines en arbeiders in Dafu-sub-fabriek. Gelukkig, werden alle goederen op tijd geleverd. En de bedrijfverbouwing de belangrijkste fabriek en de gebrachte nieuwe machines. Er besteedde grote aandacht van de brandbeveiliging en het veiligheidsbeheer aan de verbouwingsfabriek en subfabriek.

In 2009, was er H1N1-griep. Veel klanten voor gezichtsmaskers dat worden vereist. De Dafu sub-fabriek breidt een nieuwe workshop voor het veroorzaken van gezichtsmaskers uit. Sedertdien begon het bedrijf producerend niet-geweven producten. En er waren 200 arbeiders.

In 2010, bouwde het bedrijf een nieuw pakhuis en een bureau. Zelfde jaar, vond het bedrijf een nieuwe sub-fabriek in Linwan-dorp. De Linwan-sub-fabriek is 20.000 msquaremeters met 3.000 vierkante meters nieuwe gestandaardiseerde workshop. Deze sub-fabriek hoofdzakelijk om beschikbare niets-geweven producten te produceren. Zoals niet-geweven kappen, kleding, beddekking, enz.

In 2011, de de buitenlandse handelsafdeling van de bedrijfopstelling. In dit jaar, hechtte het bedrijf groot belang aan de bouw van de Linwan-sub-fabriek. De fabriek is een gestandaardiseerde beheersfabriek. Bij het begin, waren er 60 arbeiders met 70 niet-geweven machines.

In 2012, werden de meeste fondsen gebruikt voor de bouw van Linwan-sub-fabriek.

In 2013, een stegen de Buitenlandse Handelszaken. De hoeveelheid het uitvoeren aan 18 miljoen RMB wordt opgeheven die.

In 2014, bouwde de Linwan-sub-fabriek een groot pakhuis dat 2.000 vierkante meters is. Het pakhuis kan 12x40HQ-goederen opslaan. En er bouwde een slaapzaal op 3 niveaus met 800 vierkante meters.

In 2015, bouwt de belangrijkste fabriek een 580 vierkant-metersworkshop voor niet-geweven producten. En het bedrijf kocht een stempelmachine. De machine is 60 ton. En hoofdzakelijk voor het produceren van CPE toga's en schorten.

In 2016, de het beheersysteemverbetering van het bedrijf.

China Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Bedrijfsprofiel China Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : OEM

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 3000000-9000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Certificaten China Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Certificaten China Xiantao Lingyang Plastic Co., Ltd Certificaten